Muzeul Lingurilor de Lemn din Câmpulung Moldovenesc: un tezaur al tradițiilor românești

Postat de SilvaniaGrup la Mar, 07/16/2024 - 19:41

Om cu bine, împărtășim cu tine lucruri care ne inspiră, pentru că ele ne fac să devenim ceea ce suntem. Oamenii cu suflet frumos ne motivează, iar viziunea rafinamentului și grijii față de lemn ne menține pe drumul performanței. Așadar, astăzi, suflet drag nouă, dorim să-ți spunem de un loc care mai tot timpul ne-a făcut cu ochiul - Muzeul Lingurilor de Lemn din Câmpulung Moldovenesc. 

Centrul de Cercetare și Inovare, Lunca Ilvei

Postat de SilvaniaGrup la Mie, 01/31/2024 - 17:23

Cu pasiunea noastră transformată într-un proiect cu adevărat remarcabil, echipa Silvania a reușit să insufle viață întregii comunități din pitorescul Lunca Ilvei și am deschis ușile către o experiență de învățare practică și interactivă. Prin Centrul de Cercetare și Inovare Lunca Ilvei, elevii și locuitorii din zonă au parte acum de o experiență practică și interactivă de învățare. În acest atelier practic, toți cei care sunt fascinați de prelucrarea lemnului au parte de o multitudine de oportunități prin care vor dobândi cunoștințe în acest domeniu. 

De la dragoste pentru lemn la educație de calitate

Postat de SilvaniaGrup la Joi, 01/25/2024 - 19:20

Într-un colț pitoresc al României, unde vântul mângâie pădurile și fiecare zi ne aduce mai aproape de binecuvântări, unde timpul pare să se oprească pentru a face loc tradițiilor  menținute cu pasiune de mai mulți ani, se desfășoară o poveste care îmbină cu măiestrie două pasiuni: dragostea pentru educație și tandrețea față de lemn. 

Așadar, om drag sufletului nostru, în colțul de Rai dat de măiastra Lunca Ilvei, echipa Silvania, condusă de familia Iugan, cultivă cunoașterea și sprijină comunitatea.

Contactați-ne

Optiuni