Muzeul Lingurilor de Lemn din Câmpulung Moldovenesc: un tezaur al tradițiilor românești

Postat de SilvaniaGrup la Mar, 07/16/2024 - 19:41

Om cu bine, împărtășim cu tine lucruri care ne inspiră, pentru că ele ne fac să devenim ceea ce suntem. Oamenii cu suflet frumos ne motivează, iar viziunea rafinamentului și grijii față de lemn ne menține pe drumul performanței. Așadar, astăzi, suflet drag nouă, dorim să-ți spunem de un loc care mai tot timpul ne-a făcut cu ochiul - Muzeul Lingurilor de Lemn din Câmpulung Moldovenesc. 

Tipurile de lemn si aplicațiile lor

Postat de SilvaniaGrup la Lun, 02/19/2024 - 16:49

Lemnul este istoric unul dintre cele mai utilizate materiale în arhitectură. Este un material „vechi” care, totuși, garantează toate standardele moderne de performanță. Tot în România, din ce în ce mai mulți oameni experimentează utilizarea acestui material datorită avantajelor considerabile pe care le oferă.

De la dragoste pentru lemn la educație de calitate

Postat de SilvaniaGrup la Joi, 01/25/2024 - 19:20

Într-un colț pitoresc al României, unde vântul mângâie pădurile și fiecare zi ne aduce mai aproape de binecuvântări, unde timpul pare să se oprească pentru a face loc tradițiilor  menținute cu pasiune de mai mulți ani, se desfășoară o poveste care îmbină cu măiestrie două pasiuni: dragostea pentru educație și tandrețea față de lemn. 

Așadar, om drag sufletului nostru, în colțul de Rai dat de măiastra Lunca Ilvei, echipa Silvania, condusă de familia Iugan, cultivă cunoașterea și sprijină comunitatea.

Contactați-ne

Optiuni