• Lunca Ilvei 427125, Bistrita-Nasaud
  • Luni - Vineri 7:00 - 17:00
  • + 40263 378 010

Translate:

  • office@silvaniabn.ro

Proiecte implementate

Proiecte implementate de compania noastra:  Modernizarea Sectiei de Producere a Cherestelei, Brichetarea  Deseurilor Lemnoase, Sistem Informatic Integrat, Achizitie Utilaje

Achizitie de utilaje performante

Proiectul are ca scop cresterea competitivitatii societatii SILVANIA INTERNATIONAL pe plan national si international, cresterea productivitatii ei prin achizitii ce fundamenteaza o dezvoltare durabila, ridicand randamentul la un nivel perfect compatibil cu cel al unitatilor de profit din Uniunea Europeana. Obiectivul proiectului este dezvoltarea capacitatii de producjie si crearea unui mediu favorabil dezvoltarii durabile a firmei prin achizifionarea de utilaje pentru fabricarea stratificatului pentru ferestre si usi din lemn masiv, achizitionarea a doua motostivuitoare in vederea manevrarii produsului finitsi a unui incarcator frontal in vederea manevrarii materiei prime.

Consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv, prin achizitia de utilaje noi si avansate, ce inoveaza procesul de productie si produsele rezultate, facilitand accesul pe noi piete. Prin complexitatea si performantele lor tehnice, aceste utilaje fundamenteaza pe termen lung dezvoltarea firmei, ridicand nivelul de competitivitate pe plan international.

Sistemul Informatic Integrat

Sistemul Informatic Integrat consta in dotarea companiei cu tehnologie de ultima generatie, sisteme de calcul PC, programe software de protectie si programe cu facilitati complete care pot lucra independent sau impreuna pentru a ne usura activitatea. De asemenea in cadrul sistemului beneficiem de implementarea cu succes a unui important program de gestiune,un sistem de tip ERP (Enterprise Resource Planning), destinat managementului integrat al tuturor proceselor si operatiunilor dintr-o companie in cadrul unei platforme informatice unice. Aplicatiile ERP se remarca prin capacitatea de a reuni oameni, know-how, componente de software si hardware, pe care le face disponibile intregii organizatii, contribuind pe aceasta cale la atingerea obiectivelor specifice si generale ale companiei. Un ERP este alcatuit din module specifice, destinate diferitelor arii functionale, precum Vanzari, Achizitii, Productie, Financiar, Contabilitate si altele, cu mentiunea ca acestea sunt complet integrate si acceseaza o baza de date comuna.

Translate »